FORSIDE   FORRETTER   KØDRETTER   HOVEDRETTER   DESSERTER   ANDRES OPSKRIFTER  
 

Opskrifter på desserter

Opskrifter på velsmagende desserter. Opskrifter på kage, is og andre desserter.


ChokoladeMousse

1 Spiseskeer Rom
30 Gram Smør
5 Stk æg
250 Stk Letbitter Ckokolade

Sådan tilbereder du denne dessert

Æggeblommer og -hvider skilles. Chokoladen og smørret smeltes i en skål i vandbad og røres godt sammen. Tag skålen fra og rør æggeblommerne i med en træske. Tilføj derefter rommen. Æggehviderne piskes stive og røres forsigtigt sammen med chokoladeblandingen. Blandingen hældes i en egnet form og sættes i køleskabet natten over. Den kan evt. serveres med flødeskum og drysset med hakkede, ristede mandler - eller kandiserede voiler.


 
 

Copyright 2004 Mestermad.dk