FORSIDE   FORRETTER   KØDRETTER   HOVEDRETTER   DESSERTER   ANDRES OPSKRIFTER  
 

Opskrifter på hovedretter

Opskrifter på dejlige hovedretter. Her finder du opskrifter på kyllinglasagne fra Mexico og andre opskrifter på hovedretter.


Mexicansk Kyllinglasagne

1 løg.
3 tsk. orientalsk krydderi (f.eks. Santa Maria) .
1/4 l piskefløde.
500 g kylling i tynde strimler.
Oregano.
Lidt olie.
1 pakke frossen helbladet spinat (450 g) .
8 modne tomater eller 1 ds hakkede flåede.
3 spsk. tomatketchup.
Salt og peber.
Lasagneplader 9 - 12 stk.
200 g mild reven ost.

Sådan tilbereder du denne hovedret


Spinaten tøs op, og hakkes groft med en kniv. Kyllingestrimlerne steges til det er gyldne, brug lidt olie og karry. Løget hakkes  og svitset i lidt olie i en gryde. Tomaterne blendes og blandes sammen med løgene  og dertilsættes fløde, ketchup og alle krydderier. Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180 grader i ca 1/2 time, til lasagnepladerne er møre.

 
 

Copyright 2004 Mestermad.dk